Menu

Τα αγαπημένα τραγούδια του Μάκη Μηλάτου για την Χρονιά που Φεύγει | Μπλε Γιακάς 90,2 FM

Κατηγορία Various

Τραγούδια που αγαπήθηκαν για 365 μέρες.

O Μάκης Μηλάτος από μόνος του αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο της ελληνικής ραδιοφωνίας. Ακούει και συλλέγει δίσκους από τα μέσα της δεκαετίας του '70. Είναι ο ιθύνων νους αρκετών ραδιοφώνων(Κανάλι 15, Rock FM, Ρόδον 94.4) και έχει στην πλάτη του πληθώρα συνεργασιών με μουσικά έντυπα, εφημερίδες και περιοδικά ποικίλης ύλης.

Έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο "101 δίσκοι που σημάδεψαν την ποπ κουλτούρα" κι έχει συμμετάσχει στην γερμανική έκδοση "Rock Session" γράφοντας για το ελληνικό ροκ στο βιβλίο που εκδόθηκε για τη ροκ μουσική στην Ευρώπη. Ήταν υπεύθυνος για το διαγωνισμό νέων συγκροτημάτων "Soundwave" που οργάνωσε η Coca-Cola και συνεργάτης της εταιρίας Άνωση στην οργάνωση συναυλιών. Επίσης αρθρογραφεί στην Athens Voice και στο Spirto.

Από το 2008 βρίσκεται στην οικογένεια του 105.5 Στο Κόκκινο ως ραδιοφωνικός παραγωγός και ειδικός σύμβουλος προγράμματος.


Πως πέρασαν οι 365 μέρες για τον Μάκη Μηλάτο;

Αυτά είναι μερικά από τα τραγούδια που του άρεσαν μέσα στο 2015:

Benjamin Clementine - Adios

Tame Impala - Yes I'm Changing

Nadine Shah - Fast Food

Keith Richards - Something for Nothing

Kurt Vile - I'm an Outlaw

Calexico - Bullets & Rocks

Kamasi Washington - Change of the Guard

Matthew E White - Rock & Roll Is Cold


 

 

 

Μπλε Γιακάς 90.2 FM

Εξ ευωνύμων της μπάντας.                             

Ιστότοπος: www.mplegiakas.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μπλε Γιακάς Ράδιο 90.2 FM