Menu

Λονδίνο: 75χρονος υπέκυψε στα τραύματά του

Κατηγορία Various

Τέσσερις οι νεκροί της επίθεσης.

Ένας άνδρας 75 ετών υπέκυψε στα τραύματά του, μία ημέρα μετά από την επίθεση στο Ουέστμινστερ, αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών σε τέσσερις -πέντε, μαζί με τον δράστη-, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

Tο απόγευμα της Τετάρτης αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη γέφυρα του Ουέστμινστερ και κατόπιν ένας άνδρας μαχαίρωσε αστυνομικό, ο οποίος έχασε τη ζωή του, στον περίβολο του κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο δράστης έπεσε και εκείνος νεκρός από πυρά αστυνομικών.

Από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι και ο δράστης, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό, ενώ τραυματίστηκαν 40 άτομα διάφορων εθνικοτήτων, έξι εκ των οποίων σοβαρά.


Πηγή: tvxs.gr

Μπλε Γιακάς 90.2 FM

Εξ ευωνύμων της μπάντας.                             

Ιστότοπος: www.mplegiakas.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα

Μπλε Γιακάς Ράδιο 90.2 FM