Menu

Φερ' το Φόκο, η ελληνική μπάντα που τραγουδά για τον Λούη Τίκα

Κατηγορία Releases

"Κρήτη κολοράντο ταξίδι μίας σπίθας..."

Σήμερα θα μιλήσουμε για μία μπάντα που μας έρχεται από τον νότο και ακούει στο όνομα, Φερ' το Φόκο. Μία σύμπραξη που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια όταν ο Νικόλας Ευαντινός, που γράφει ποιήματα και τραγούδια, γνώρισε τον Θοδωρή Σπανοδήμο και τον Γιώργο Λαμπράκη και δημιούργησαν τις προυποθέσεις ώστε τα τραγούδια του Ευαντινού να πάρουν σάρκα και οστά και με τήν προσθήκη των Χατζηνικολάου και Κριτσοταλάκη γενήθηκαν οι Φέρ το Φόκο

Το πρώτο τους δισκογραφικό εγχείρημα κυκλοφόρησε το 2015 μέσα από συμπληγάδες τόσο δύσκολες όσο και όμορφες. Οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζουν μουσικά την δουλειά τους ως μείγμα ηλεκτρικού λυρισμού και πολύ καλά κάνουν λέμε εμείς. Λιτές γραμμές χωρίς πολλά πολλά. Λίγο americana ή ελληνικάνα που λένε και οι Νότια Ντακότα, με τον στίχο και την θεματολογία να δίνουν ταυτότητα σε ένα άλμπουμ που γενικότερα έχει χαρακτήρα.

Το ντεπούτο άλμπουμ τον Φερ' το Φόκο κυκλοφόρησε από την Re-Define Productions και μπορείτε να το αποκτήσετε ΕΔΩ!

Μπλε Γιακάς 90.2 FM

Εξ ευωνύμων της μπάντας.                             

Ιστότοπος: www.mplegiakas.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μπλε Γιακάς Ράδιο 90.2 FM