Menu

[New Video] The Callas - La Jalousie

Κατηγορία Releases

"She can't stop being in love..."

Οι The Callas συνεργάζονται με τη σεναριογράφο και σκηνοθέτιδα Ζακλίν Λέντζου και παρουσιάζουν το video “La Jalousie”. Το "La Jalousie" είναι το δεύτερο single από το τελευταίο album τους “Half Kiss Half Pain”, την παραγωγή του οποίου υπογράφει ο Jim Sclavunos (Nick Cave and The Bad Seeds, Sonic Youth, The Cramps, Lydia Lunch).

To video γυρίστηκε τον περασμένο Ιούνιο σε Hi-8 από την Ζακλίν Λέντζου και είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Alain Robbe-Grillet. Γλώσσες και καθρέφτες, τροπικά μαγιώ και τσιμέντο, ήλιος και στρείδια, λευκή τούρτα και ποδόλουτρο, παίξανε με λέξεις των The Callas και του Grillet. Ζηλέψανε ξανά και λίγο αλλιώς, για να καταλήξουν σε μια πανσέληνο παρά τρεις ημέρες, που ιδώθηκε μέσα από κυάλια από φίλντισι, αγορασμένα στην Πράγα.

* Η Ζακλίν Λέντζου, γεννημένη στην Αθήνα τον Ιούνιο του 1989, είναι απόφοιτος του London Film School. Επίσης, είναι Berlinale (2015) & Sarajevo (2014) talents alumni.

Μπλε Γιακάς 90.2 FM

Εξ ευωνύμων της μπάντας.                             

Ιστότοπος: www.mplegiakas.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα

Μπλε Γιακάς Ράδιο 90.2 FM