Menu

[New Single] Deaf Radio - Revolving Doors

Κατηγορία Releases

"Skyscrapers, shinning corridors. Everything gets through revolving doors. …"

Οι Deaf Radio μας έρχονται από την Αθήνα και υπάρχουν από το 2015, οπότε και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single αποτελούμενο από δύο κομμάτια (Down On Her Knees, No Hay Banda). Τον Μάιο που μας πέρασε ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του πρώτο τους full album, με τίτλο "Alarm", και φτάνουμε στον Ιούνιο όπου κυκλοφόρησε το πρώτο single του δίσκου με τίτλο "Revolving Doors". Την κυκλοφορία αυτή συνοδεύουν με lives ανά την Ελλάδα, (Fugarock Festival , Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, ECHO Festival στο οποίο συμμετέχουν μπάντες όπως Planet of Zeus, 1000mods κ.ά.)

Ηχητικά χαρακτηρίζονται από πληθωρικά τύμπανα, βαριά riffs με χαρακτηριστικές φωνητικές μελωδίες να βρίσκονται στο προσκήνιο, συνδυάζοντας στοιχεία από σκηνές όπως η Palm Desert, η Post Punk και η Psychedelic Rock. Κατακλύζονται από υπαρξιακές -ενίοτε δυστοπικές- σκέψεις και το δηλώνουν στους στίχους τους. Άλλωστε και το όνομα της μπάντας αναφέρεται σε μια αδιέξοδη κατάσταση, ένα κενό επικοινωνίας, έναν πομπό χωρίς δέκτη.

Μπλε Γιακάς 90.2 FM

Εξ ευωνύμων της μπάντας.                             

Ιστότοπος: www.mplegiakas.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μπλε Γιακάς Ράδιο 90.2 FM