Menu

Οι Cyanna Mercury στην Αίγλη

Κατηγορία Events

Την Κυριακή 10 Απριλίου στην Αίλγη, Σέρρες.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους album “Archetypes”, και έχοντας δώσει εντυπωσιακά πρώτα δείγματα ζωντανών εμφανίσεων δίπλα στους Editors τους Raveonettes, τους Myrrors και τους Sonic Jesus σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι Cyanna Mercury φέρνουν την ιδιαίτερη ψυχεδελική τους ατμόσφαιρα για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Με πληθώρα επιρροών από το δυτικό psych και τις blues ρίζες, μέχρι την ελληνική παράδοση και τις ανατολίτικες αναφορές, ο όρος “ψυχεδελικό rock” είναι η βάση, αλλά δεν ορίζει απόλυτα, τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του ήχου των Cyanna Mercury. Χαρακτηριστικό δείγμα των ηχογραφήσεων της νεοσύστατης μπάντας δόθηκε το καλοκαίρι του 2014, με την κυκλοφορία του 2-track single “Ode To The Absent Father", που περιείχε και το "Dirty Things". Από τότε μερικές ζωντανές ηχογραφήσεις, ένα live video με τίτλο “Nothing We Can Do”, από την ζωντανή εμφάνιση τους στη μουσική εκπομπή Mezzo Voce TV της Γαλλικής τηλεόρασης, καθώς και το "The Four Horsemen" των Aphrodite's Child, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο "Dirty Things EP" του 2015, έχουν συμπληρώσει την εικόνα. Πρόσφατα η μπάντα δημοσίευσε μια ακόμα ζωντανή ηχογράφηση, το ψυχεδελικό "Blues For Zilla", που προέκυψε μέσα από έναν αυτοσχεδιασμό στο στούντιο που προβάρουν και δε θα περιλαμβάνεται στο "Archetypes".


Facebook Event: Cyanna Mercury στην Αίγλη

 

Μπλε Γιακάς 90.2 FM

Εξ ευωνύμων της μπάντας.                             

Ιστότοπος: www.mplegiakas.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μπλε Γιακάς Ράδιο 90.2 FM