Menu

[COW] Falco - TTIP USA and Europe

Κατηγορία Cartoon of the Week

TTIP USA and Europe.

Σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους στο οικονομικό παιχνίδι, ΗΠΑ και ΕΕ βρίσκονται σε κεκλεισμένων των θυρών συνομιλίες για την υπογραφή της Transatlantic Trade Investment Partnership – TTIP (Διατλαντική Συμφωνία Συνεργασίας Εμπορίου και Επενδύσεων). Σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν γνώση του Συμφώνου, αυτό έχει σκοπό να επιβάλει τους όρους του σε κάθε μέλος που το υπογράφει ενώ επιφυλάσσει κινδύνους για την κυριαρχία ενός κράτους περιλαμβάνοντας ρήτρες προστασίας του επενδυτή.

Ο Alex Falcó Chang μας έρχεται από την Κούβα και για ακόμη μία φορά φιγουράρει στο Hall Of Fame του Μπλε Γιακά 90,2 FM. Με τον τρόπο του και αυτός σχολιάζει την διατλαντική συνεργασία εμπορίου και επενδύσεων μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ευρώπης. Η συγκεκριμένη του δουλειά έχει τίτλο "TTIP USA and Europe" και μπορείτε να την δείτε παρακάτω.

Μπλε Γιακάς 90.2 FM

Εξ ευωνύμων της μπάντας.                             

Ιστότοπος: www.mplegiakas.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μπλε Γιακάς Ράδιο 90.2 FM