Menu

[Pink Floyd] «Early years» από τους θρύλους της ροκ

Κατηγορία Releases

Του Μάκη Μηλάτου.

Στις 11 Νοεμβρίου κυκλοφορεί η νέα κασετίνα του δημοφιλούς (και αγέραστου) συγκροτήματος Pink Floyd.

Καθώς οι επανεκδόσεις των δίσκων που κυκλοφόρησαν οι Pink Floyd στο (ένδοξο) παρελθόν συνεχίζονται, δημιουργήθηκε ένα καινούργιο βίντεο για να υποστηριχθεί η κυκλοφορία της νέας τους κασετίνας: «Early Years». Πρόκειται για ένα βίντεο του τραγουδιού: «Childhood's End» από το άλμπουμ «Obscured By Clouds» που κυκλοφόρησε το συγκρότημα το 1972.

Στην ουσία πρόκειται για το σάουντρακ της ταινίας «La Vallée» του Barbet Schroeder όμως οι Floyd απαίτησαν ο δίσκος να μην κυκλοφορήσει με τον τίτλο της ταινίας αλλά ως «Obscured By Clouds» και ήταν τελικά η ταινία που «υποτάχθηκε» στην επιλογή του συγκροτήματος και τιτλοφορήθηκε «La Vallée (Obscured by Clouds)».

Ο δίσκος αυτός αποτέλεσε το 7ο άλμπουμ της δισκογραφίας τους, ακριβώς πριν από το θρυλικό: The Dark Side Of The Moon το οποίο προετοίμαζαν την ίδια περίοδο. Η κασετίνα «Early Years» θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει 27 cd και dvd με σπάνιο ή ακυκλοφόρητο υλικό από συναυλίες, τηλεοπτικές εμφανίσεις, σάουντρακ κι ότι άλλο έχουν στα χέρια τους οι Pink Floyd από την πρώτη τους περίοδο.


Πηγή: tospirto.net

Μπλε Γιακάς 90.2 FM

Εξ ευωνύμων της μπάντας.                             

Ιστότοπος: www.mplegiakas.gr E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « [New Track] Thee Oh Sees - The Poem [New Track] Liber Animus - Ο Tυφλός »
Μπλε Γιακάς Ράδιο 90.2 FM